نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه خورشت ماست

نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

ادامه مطلب
 
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خص
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

ادامه مطلب
خورشت قیمه از خورشت های محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف آن را به شکل‌های گوناگونی تهیه می‌کنند. (قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و...)، اما قیمه اصلی همان خورشتی است که از لپه، گوشت، لیمو عمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است.

ادامه مطلب
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خصو
وش تهیه خورشت کرفس با طرز تهیه خورشت کنگر و ریواس مشابه می باشد و هر کدام از این خورشت ها طعم و خواص بی نظیری دارند.
مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
کرفس: ۳ ساقه
روغن: ۱۰۰ گرم
پیاز: بزرگ یک عدد
آبلیمو: نصف فنجان
نعناع و جعفری: نیم کیلو
نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری
 
ادامه مطلب
طرز تهیه خورشت ماست دستور پخت خورشت ماست با گوشت و مرغ به صورت خوشمزه و مجلسی خورشت ماست یک دسر و پیش غذای خوشمزه وسنتی است و جزو غذاهای اصیل و محلی اصفهان می باشد. خورشت ماست با اینکه نوعی غذا محسوب می شود اما آن را به عنوان پیش غذا یا دسر در مهمانی ها سرو می کنند. خورشت ماست علاوه بر اصفهان هم اکنون در بیشتر شهرهای شمالی به عنوان دسر برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. طرز تهیه این خورش بسیار آسان می باشد و شما می توانید خورشت ماست را ب
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
نگر گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ و خورش استفاده شده و حتی به صورت خام در سالاد نیز استفاده می‌کنند.خورشت کنگر یکی از پرخاصیت‌ترین غذاهای ایرانی است.
برگ‌های کنگر تیغ‌های ریز و تیز زیادی دارند و هنگام پاک‌کردن کنگر، باید حسابی مراقب دستان خود باشید و از دستکش استفاده کنید.
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد.
به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن کنگر منبع غنی پتاسیم است.
طرز تهیه “خورشت کرفس”
خورش کرفس:
خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..
ادامه مطلب
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود
 

ادامه مطلب
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود

ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
مواد لازم برای خورشت فسنجانمغز گردو ی آسیاب شده 500 گرمگوشت مرغ تکه شده به تعداد افرادرب انار 1 پیمانه معادل 300 گرمشکر 3 تا 4 قاشق غذا خوریآب لیمو 3 ق غفلفل1 قاشق مربا خورینمک 1 قاشق مربا خوریرب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صافپیاز رنده شده1عدد متوسط
ادامه مطلب
برای آشنایی با انواع خورشت ایرانی با مجله دلتا همراه باشید.
  
خورشت غذای صد در صد ایرانی است که  انواع گوناگونی دارد و به شیوه های مختلف طبخ می‌شود. هر کجا نام آشپزی  ایرانی باشد، یکی از غذاهایی که در ذهن متبادر می‌شود، خورشت است. خورشت به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از سبزی های  سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً با انواع گوشت سفید و قرمز پخته و  با مقدار کمی آب‌ سرو می‌شوند.
در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده‌ و
چاره شور شدن غذا چیست؟
برای از بین بردن شوری غذا با توجه به نوع غذای خود یکی را راه حل زیر را انتخاب کنید.
۱- یک قاشق نوشابه داخل غذا بریزید.
۲- یا برای رفع شوری غذا از سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بکنید به چند تیکه بزرگ برش بزنید و داخل خورشت بندازید و بعد از حدود نیم ساعت آنها را از خورشت خارج کنید.
۳- همچنین می‌توانید مقداری خمیر با آرد گندم درست کنید. آن را به شکل گلوله‌هایی به اندازه گردو درآورید و داخل خورشت خود بیندازید. و بعد
خورشت کاری با مرغ یکی از خورشت‌های خوش‌مزه و پرطرفدار هندی است که با ادویه کاری درست می‌شود.
  
خورشت کاری با مرغ، غذای تند هندی است و اگر علاقه‌مند به غذاهای تند هستید، پیشنهاد می‌شود حتماً این خورشت متفاوت را امتحان کنید.
خورشت کاری با مواد متنوعی تهیه می‌شود و  در صورت تمایل می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای، قارچ و … هم در پخت این غذا  استفاده کنید. برای ادویه هم دست شما باز است و می‌توانید از انواع ادویه  برای خوش‌مزه‌تر شدن این خورشت ا
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط
 
 
ادامه مطلب
 
خورشت فسنجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که با گردو، رب انار و گوشت درست می‌شود.
مواد لازم
1 عدد مرغ
500 گرم گردو چرخ کرده
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
5 قاشق سوپخوری رب انار
شکر
نمک، زردچوبه، زعفران
دستور العمل‌
ابتدا مرغ را با پیاز و دو سه لیوان آب و کمی نمک می‌گذاریم نیم پز شود. در مرحله بعد گردوی چرخ کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم.
سپس آب انار یا رب انار را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورشت آهسته بجوش
 
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر


ادامه مطلب
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود.
ادامه مطلب
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط

 
ادامه مطلب
طرز تهیه خورشت کرفس
اگر از علاقه مندان به غذاهای اصیل و سنتی هستید و می خواهید یک غذای خوشمزه و سنتی تهیه کنید ما یک پیشنهاد خوشمزه و عالی برای شما داریم.
خورشت کرفس یک غذای سنتی و اصیل است که در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان ارائه می کنیم. پخت این غذا زیاد سخت نیست فقط کافی است
مطابق دستور زیر عمل کنید.

ادامه مطلب
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
خورشت آلو اسفناج 
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
 
خورشت هویج نام یک غذای ایرانی شامل مرغ یا گوشت ، هویج و آلو بُخارا است. خورشت هویج یکی از بهترین خورشت‌های ایرانی است و طرفداران زیادی در اقصی نقاط دنیا دارد.
مواد لازم
300 گرم گوشت گوسفندی خورشتی
500 گرم هویج
3 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
زعفران به مقدار لازم
آبلیمو و شکر به مقدار لازم
1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
دستور العمل‌
هویج‌ها را نگینی ریز خرد کنید.
گوشت را با کمی روغن سرخ کنید، فلفل و زردچوبه را
ماست یونانی در مقایسه با ماست معمولی ، مواد معدنی کمتری دارد ، زیرا وقتی ماست منسجم تر می شود مواد معدنی آن از بین میرود.
اما این ماست در مقایسه با ماست معمولی ، پروتئین و چربی بیشتری دارد.
قیمت هایی که کارخانه های تولید ماست یونانی بر روی بسته بندی درج می کنند با هم متفاوت است بعضی از قیمت ها بسیار گران و ناعادلانه است . بنابراین بهتر است این ماست خوشمزه را خودتان در منزل تهیه کنید.
ادامه مطلب
گوشت خورشتی :400 گرمساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگپیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگنعناع و جعفری :400 گرمآبغوره :نصف لیوانزرد چوبه :1 قاشق مربا خورینمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواهآب  :2 لیترمواد لازم خورشت کرفس
مواد لازم خورش کرفس
ادامه مطلب
خورشت قیمه بادمجونتقدیم به همه شما عزیزان.برای ۵ نفر:روغن: ۵ قاشق غذاخوریپیاز: ۲ عددسیر: ۴ حبهگوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرملپه: ۵ قاشق غذاخوریگوجه: ۵ عدد پوره (رنده) شده + ۱ عدد بُرش خوردهبادمجان: ۷ الی ۱۰ عدد زعفران دم شده (برای لپه)زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوریفلفل‌سیاه: ۱/۳ قاشق‌چای‌خوریدارچین: نصف قاشق چای‌خورینمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری.لپه باید حداقل ۱ ساعت داخل آب بمونه، و به مدت ۵ دقیقه، با ۲ قاشق روغن و نصف فنجون زعفرون دم شده حر
کدو سبز سرشار از خواص مختلفه و خیلی خوبه که بیشتر توی غذاهامون ازش استفاده کنیم. یکی از غذاهای خوشمزه ای هم که میشه با کدو درست کرد، خورشت کدو هستش که نحوه طبخش تقریبا شبیه خورشت بادمجونه البته با این تفاوت که کدو برای سرخ شدن به اندازه بادمجون روغن به خودش نمیکشه و خیالمون از جهت زیادی چرب و چیلی بودنش راحته و اینم بگم که مطمئن باشین تو طعم و مزه از خورشت بادمجون چیزی کم نداره.

ادامه مطلب
✅ مواد لازم :روغن شحم 2 قاشق غذاخوریگوشت خورشتی گوسفند 450 گرمپیاز خرد شده 1 عددسیر 4 حبهفلفل قرمز تازه 1 عددچوب دارچین 1 عددآویشن 1 نصف قاشق چایخوریزیره نصف قاشق چایخورینمک و فلفل به میزان دلخواهرب انار 1/2 فنجانعسل سه قاشق غذاخوریسرکه انگور 1 قاشق غذاخوریآلوبخارا تازه 1 فنجانریحان تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)✍️ طرز تهیه:ابتدا گوشت را خوب بشویید تا خون آبه ی آن خارج شود بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. سپس پیاز خر
کار از روش خفایی ماستبنهفتن پارسایی ماست
ما را ز برون چو خود ببیننداین حربه‌ی آشنایی ماست
خلق آمد‌ و‌ شد به خویش دارددل قاصد بی‌صدایی ماست
نازاده کجا توان بمیردخاموشی ما خدایی ماست
این خرقه ز بوی باده مست استاین مستی ما همایی ماست
جانم شرف شراب دارداین جام به همنوایی ماست
آنی که فلک ز اِنس دزدیددر هیبت ناکجایی ماست
ای عظمت آرمیده برخیزدر خویش که راه غایی ماست
حلمی سخن ستاره بسروداین قول و غزل رهایی ماست
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
هر کدام از شهرهای ایران غذاهای محلی مخصوص خود را دارند. خورشت لوبیا سفید غذایی خوشمزه و متعلق به ارومیه است.
  
خورشت لوبیا سفید یکی از غذاهای محلی ارومیه است که در بیشتر مهمانی ها و مراسم های رسمی  سرو می‌شود. اصل این خورشت با گوشت قرمز است، ولی می‌توان آن را با مرغ هم  طبخ کرد. خورشت لوبیا سفید مانند دیگر خورشت های ایرانی باید خوب پخته شود  تا جا بیفتد.
مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300 گرم
لوبیا سفید: یک و نیم پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک ق
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود. این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها معمولا با برنج سرو می‌شود. پخت این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها نیازمند اطلاع داشتن از فوت و فن‌های آن است که در ادامه به صورت مفصل به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.
 
 
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق
 
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت آلو اسفن
 
 
ماست به‌‌عنوان یک لبنیات شناخته می‌شود که معمولا از شیر گاو یا گوسفند تهیه می‌شود. باید بدانید که ماست از تخمیر شیر توسط یک نوع باکتری به نام لاکتوباسیلوس تهیه شده و تقریباً از هر نوع شیری می توان ماست تهیه کرد.
خاصیت ها و فواید ماست
پروبیوتیک طبیعیدر روده انسان ماده ای بنام پروبیوتیک وجود دارد که اگر می‌خواهید این ماده به‌صورت طبیعی در بدن ایجاد شود بهتر است ماست را در رژیم غذایی خود قرار دهید. پروبیوتیک برای سلامت دستگاه گوارش مفید
خورشت لوبیا سبز..معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه  فرنگی  به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته ش
خورشت آلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ملس و مطبوعی دارد.
خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. در تهیه خورشت آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو با گوشت، با مجله دلتا همراه شوید.
مواد لازم :
گوشت خورشتی: 450 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 4 حبه
آویشن تازه: یک قاشق چای‌خوری
برگ بو: یک عدد
پودر پاپریکا: یک قا
خورشت آلو اسفناج به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی آن را می‌توان با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوش‌مزه را می‌توانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.


خورشت آلو اسفناج از خوش‌مزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بی‌‌نظیر می‌کند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها است. این خورشت به‌ سبب و
گریه برمرتضی درزمزم چشمان ماست/این توسل باارادت گوهر ایمان ماست/گرچه در مظلومیت صدچشمه دارد حضرتش/عشق اودرجان شیعه همره احسان ماست/کوفه گشته بی ولایت درشب قدر علی/داغ اوتاروزمحشر دردل وبرجان ماست/یاعلی ذکرمدام ودرعبادت کامل است/مزداین ماه مبارک دیده گریان ماست/می نویسد حضرت حق مغفرت با سرنوشت/گرعنایت اونماید سخت هم آسان ماست/ماهمه درکوی مولا چون غلام درگهیم/باولایت تاشهادت نقطه پایان ماست/دررکاب رهبرخودمنتظر بهر ظهور/یوسف زهراامید وم
خورشت فسنجان بادام و گردواین خورش خوشمزه برای درمان بسیاری از بیماری هایی که از سردی ناشی می شود مثل ام اس، صرع، وسواس، افسردگی، اختلالات عصبی و روحی و ... از سوی استاد حسین خیراندیش توصیه شده است که بسیار مقوی و مصرف آن هفته ای سه وعده سودمند است.
ادامه مطلب
 
 
فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر می‌روند.
مواد لازم
1 کیلوگرم کنگر
500 گرم گوشت ماهیچه
2 عدد پیاز
500 گرم نعناع و جعفری
نمک و فلفل به مقدار لازم
4 قاشق سوپخوری آبلیمو
 روغن مایع به مقدار لازم
دستور العمل‌
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم. کمی زردچوبه می‌ریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.
تیغ‌های کنگر
خورشت قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که معمولاً پای ثابت سفره ما ایرانی‌ها است و بیشترین محبوبیت را در میان غذا‌های نذری دارد. این خورشت اصیل به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی طبخ می‌شود.
خورشت قیمه را می‌توانید با سیب زمینی، بادمجان، آلو و به صورت مخلوط با پلو سرو کنید همچنین می‌توانید با گوشت مرغ یا گوشت قرمز بپزید البته خورشت قیمه با گوشت قرمز مرسوم‌تر است.
مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه برای ۴ نفرگوشت ر
طرز تهیه فسنجان با مرغ
بخش کدبانو نیکی دیلی : طرز تهیه خورشت فسنجان به دو روش خانگی و مجلسی با طعمی بی نظیر به همراه مواد لازم بیان میشود..
طرز تهیه فسنجان مجلسی و جا افتاده با مرغ
خورشت فسنجان :
خورشت
فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورشت های ایرانی است که
طرفداران زیادی دارد و روش های طبخ بسیار متنوعی دارد و یکی از گران قیمت
ترین خورشت های ایرانی محسوب میشود.خورشت فسنجان را میتوان با گوشت قلقلی،
اردک، بوقلمون و مرغ طبخ کرد.این خور
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوش‌مزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزه‌گری، آن را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند. 
از بین خورشت‌های ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوش‌مزه در هم? شهرهای ایران پخت می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به ذائق? خود از آب‌لیمو، آب‌غوره یا غوره استفاده کنید.
 مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
در این بخش قصد داریم طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی  را به شما آموزش دهیم. اگر تمایل دارید می‌توانید این غذا را با مرغ تهیه کنید که در ادامه دستور آن را برایتان قرار دادیم.
 
مواد لازم
۵۰۰ گرم گردو
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۵ قاشق غذاخوری رب انار
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
نمک و فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
۱/۲ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
 
طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی
پیاز
هوالرئوف الرحیم
یه روزایی از خودم خیلی راضیم.
مثل امروز.
روز سوم جدول جوایز بود. روز دوم یه روز کاملا موفق بود که جایزه ش رفتن پیش خاله و مامان جونش بود.
صبحانه رو خوردم و بند و بساط خورشت کرفس رو به خواست رضوان، فراهم کردم و لحظه ی آخر، وقتی گوشت و نعناع و جعفری رو تفت داده بودم و رسما دیگه داشت خورشت کرفس شکل می گرفت، دیدم کرفس ندارم.
بابا پیشم بود ولی به بابا نگفتم. خودم لباس پوشیدم که با فسقلک برم، رضوان هم دلش خواست بیاد و سه تایی رفتیم کرفس
کامل ترین آموزش طرز تهیه ماست در خانه
وجود مواد نگهدارنده در ماست های صنعتی بسیاری از خانم ها را به این فکر می اندازد که در خانه ماست درست کنند . ماست خانگی طعم بسیار خوبی دارد و از مواد شیمیایی و افزودنی ها به دور است .
در قدیم تمامی مواد غذایی خانوارها در منزلشان تهیه میشد و راز سلامتی و سرزندگی و طول عمر بالای پیشینیان ما همین بوده است پس بهتر است ماهم تا جایی که امکانش هست از مواد غذایی آماده دوری کنیم و به تهیه آنها در منزل روی بیاوری
هتل کارن شهر مشهدهتل کارن شهر مشهد مقدس با ارائه سرویس ها درحد هتل سه ستاره تاپ با غایت ۱۰ دقیقه پیاده روی تا مقبره مطهر با ظرفیت ۱۷۰ تخت در ۸ طبقه سازه شده‌است و برای پذیرایی از میهمانها خویش دارنده ۶۵ باب اتاق با تجهیزات بدون نقص لابی شیک و مجلل ( ۲ عدد ) , رستوران ( با گنجایش ۱۱۰نفر ) , کافی شاپ , بالا بر ( ۳ عدد ) , سیستم تهویه مطبوع در اتاق ها , لاندری , توالت خارجی بصورت جدا از هم در اتاق ها و خدمت اهل ایران در هر راهرو
میگویند روزی امیرڪبیر ڪه از حیف و میل شدن سفره‌های دربار به تنگ آمده بود.به ناصرالدین شاه پیشنهاد ڪرد ڪه برای یک روز آنچه رعیت میخورند میل ڪند،
شاه پرسید مگر رعیت ما چه میخورند؟؟؟ امیرکبیر گفت: ماست و خیار 
ناصرالدین شاه سرآشپز را صدا زد گفت:ڪه برای ناهار فردایمان ماست و خیار درست ڪنید
سر آشپز دستور تهیه مواد زیر را به تدارک‌چی برای ماست خیار شاهی داد :✦ ماست پر چرب اعلا✦ خیار قلمی ورامین✦ گردوی مغز سفید بانه✦ پیاز اعلای همدان✦ ڪشمش بدون
خورشت هویج یکی از غذاهای خوش‌مزه و اصیل تبریز است. برخلاف آنچه تصور می‌شود، این خورشت شیرین نیست و به دلیل داشتن آلو، طعمی ملس دارد. 
یکی از غذاهای خوش‌مزه در فصل تابستان، خورشت هویج است. این خورشت از غذاهای سنتی تبریز است و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ می‌توان آن را درست کرد.
با رنگ و لعابی که خورشت هویج دارد، غذایی دل‌خواه برای کودکان نیز هست. این خورشت که سرشار از ویتامین است، برای دوستان گیاه‌خوار، بدون گوشت هم قابل طبخ است.
مواد لازم:
قیمه پلو
غذاهای محلی شهرهای ایران با دستور پخت متنوع، طعم و بوی منحصر بفرد باعث شده که ما ایرانی ها خوشمزه ترین غذاهای دنیا را داشته باشیم. یکی از این غذاهای 
خوشمزه که کمتر کسی پیدا می شود آن را دوست نداشته باشد قیمه پلو است.
قیمه پلو را در دو دسته غذایی خورشت و پلو میتوان گنجاند، چون قیمه را میتوان هم بعنوان خورشت و هم پلو مخلوط تهیه و سرو کرد.

ادامه مطلب
 
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
750 گرم سیب زمینی
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی
به مقدار کافی نمک و فلفل
1 قاشق مرباخوری ادویه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم، بعد لپه را به دقت ت
خورشت آلو اسفناج
دستور تهیهاول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.م
به نظر من این دیگر سوال ندارد که آیا شما قورمه سبزی را دوست دارید؟ خب جواب معلوم است، اصلا مگر کسی در جهان پیدا می شود که قورمه سبزی را دوست نداشته باشد؟ که البته اگر هم باشد، با کمال احترام کمی در انتخاب غذاهای مورد علاقه اش بی سلیقگی کرده است! قورمه سبزی، این خورشت بسیار خوشمزه ایرانی، یکی از شناخته شده ترین غذاهای اصیل ایرانی است که در دنیا نیز شهرت بسیاری کسب کرده است.
 
خورش یا خورشت در آشپزی ما ایرانی ها دارای اهمیت فراوانی می باشد. این ن
وقتی خانومم فرصت نمیکنه ناهار درست کنه ساعتای 2 ظهر که میخایم تعطیل کنیم زنگ میزنه میگه از رستوران غذا بگیری بیاری واسه ناهار . منم میگم باشه .
یکی از روزهایی که رفتم ناهار گرفتم خورشت قیمه ... وقتی میرم رستوران خانمم میگه یک پرس برنج کافیه بگیری برای هر دوتامون چون اضافه میاد و ما برنج خور نیستیم و بجاش خورشت رو بیشتر میگیرم . یک پرس برنج برای دو نفرمون کافیه .
*
*
 
 
کله گنجشکی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار ساده تهیه می‌شود.
کله گنجشکی غذای خوشمزه ای است که هم نوعی خوراک و هم نوعی خورشت به حساب می‌آید. کله گنجشکی از قدیم در بین ایرانیان رایج بوده و در وعده ناهار یا شام مصرف می‌شده است. این غذا را هم با برنج و هم با نان می‌توان سرو کرد.
برای آشنایی با طرز تهیه کله گنجشکی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 2 عدد
تخم مرغ: یک عدد
سیب زمینی: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخو
 
خاطره ای در باره  شهید حاج حسن دشتی: 
 
 در شش سال زندگی مشترک غیر از سادگی و صفا از حاج حسن چیزی ندیدم، آن قدر ساده بود که هیچ وقت ایراد نمی گرفت که لباسم را اطو کن، یا فلان غذا را بپز، مدت ها بود که من نمی دانستم که حاج حسن خورشت لوبیا دوست ندارد و درست می کردم. یک بار متوجه شدم با اشتها نمی خورد، گفتم: چرا با اشتها نمی خوری؟ گفت: برای اینکه من اصلا خورشت لوبیا دوست ندارم.
 
آخرین باری که آمد یزد به من گفت: اینجا چه کپسولی (سیلندر گاز) بهتر گیر می
خواص ماست البته به طور شگفت انگیز برای بدن
 
 خواص ماست بسیارند به نوعی که با دانستن آنها می توانید بدنتان را در برابر انواع بیماری های مصون کنید و مشکلات سلامتی خود را برطرف کنید چرا که از نظر تغذیه ای، ماست ماده غذایی مفیدی می باشد که سرشار از پروتئین و برخی انواع ویتامین ب است. املاح موجود در آن زیاد بوده و در عوض، میزان چربی آن با میزان چربی شیری که ماست از آن تهیه شده برابر می باشد.
کالری ماست
یک لیوان ماست کم چرب ( 254 گرم ) حاوی 155 کیلو کال
به تازگی ماست یونانی در میان مردم محبوبیت زیادی پیدا کرده است و اکثر ورزشکاران هم به خوردن این نوع ماست روی آورده اند. همچنین در بیشتر سوپرمارکت ها هم می توانید آن را پیدا کنید. این نوع ماست غلیظ، خامه‌ای و سرشار از پروتئین است که با خوردن آن می‌توانید کاهش وزن پیدا کنید.
 
ادامه مطلب
 
فصل بهار با خودش میوه‌های نوبرانه می‌آورد. نوبرانه‌هایی که شکل اولیه و نرسیده میوه‌های دیگر هستند و در همان حالت نرسیده و کال خود خاطرخواهان زیادی دارند. تا جایی که باید قیمت‌های بالایی برای چشیدن طعم آنها پرداخت کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت چغاله بادام را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران و بدون استخوان
500 گرم چغاله بادام ریز
500 گرم نعنا و جعفری
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
150 گرم روغن
½ استکان آبلیم
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
مواد لازم آش ماست
ماست : به مقدار لازم
برنج یک پیمانه
سبزی آش یک کیلوگرم
سیب زمینی متوسط یک عدد
عدس یک پیمانه
پیاز متوسط دو عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آب گوشت چهار لیوان
گوشت چرخ کرده100 گرم
آرد ذرت یک قاشق سوپ‌خوری

ادامه مطلب
‏‎#خلیج_فارس خانۀ ماست؛ پارۀ تن ماست. تروریست‌های آمریکایی خوب می‌دانند که خون شهدای سرافراز خلیج فارس چون شهید نادر مهدوی و شهید بیژن گرد و شهید نصرالله شفیعی و شهید غلامحسین توسلی در رگ‌های جوانان ما می‌جوشد و آنها هرگز خواب ماجراجویی در خلیج همیشه فارس را هم نمی‌توانند ببینند.
به عقیده خیام هر کس که در این دنیا بتواند شاد زندگی کند و از زندگیش لذت ببرد، بطور حتم بعد از مرگش نیز در بهشت خواهد بود.زیرا کسی که زندگی شادی داشته باشد به طور طبیعی نه به کسی ظلم می کند و نه تفکرات منفی نسبت به دیگران دارد.
پس دنیا و آخرتش برای او بهشت خواهد بود.بنابراین نباید زندگی را به خود سخت گرفت و به خود وعده فردایی بهتر داد..
گردون نگری ز قد فرسوده ماستجیحون اثری ز اشک پالوده ماستدوزخ شرری ز رنج بیهوده ماستفردوس دمی ز وقت آسوده ماست
 
قلیه ماهی یکی از خورشت‌های معروف و لذیذ جنوب کشورمان است که آوازه‌اش به همه جای ایران رسیده است. این خورشت با ماهی‌های جنوب، سبزی معطر، زردچوبه و تمبر هندی درست می‌شود.
مواد لازم
500 گرم ماهی (شیر، حلوا سیاه، سنگسر، هامور، قباد، سرخو یا …)
500 گرم سبزی خرد شده (۳۵۰ گرم گشنیز، ۱۵۰ گرم شنبلیله)
200 گرم میوه تمبر هندی یا نصف بسته از تمبر هندی های شور موجود در فروشگاه ها
1 عدد پیاز
2 قاشق مرباخوری سیر رنده شده
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک و زرد چ
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
مواد لازم:
گردو :۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم هم میشهگوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرمپیاز: ۱ عدددارچین :۱یا ۲قاشق چایخوریرب انار : ۳ قاشق غذاخوریشکر: ۲ قاشق غذاخوری (بستگى به ذائقه ى شما داره شیرین و ملس بودن)نمک و زردچوبه و زعفران :به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت فسنجان :
پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، زردچوبه مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن داغ شده سرخ نمائید و کنار بگذارید. گرد
 
به نظر شما ممکن است به ماست حساسیت داشته باشید؟ این کاملاً ممکن است ! ماست یک محصول از شیر است و حساسیت به شیر یکی از شایع ترین آلرژی های غذایی است. شیر شایع ترین حساسیت غذایی در نوزادان و کودکان است با این حال ، حتی اگرحساسیت نداشته باشید، شرایط دیگری با علائم مشابه ممکن است وجود داشته باشد. اگر فکر می کنید در ماست مشکلی دارید ، پزشک می تواند در تعیین مراحل بعدی به شما کمک کند. در ادامه در مورد دلایل احتمالی عدم تحمل ماست بیشتر بدانید.
ادامه
 
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
مرغ ناردونی نوعی خورشت گیلانی است که طعم ترشی دارد.
مرغ ناردونی از غذاهای معروف شمالی است که بیشتر به عنوان خورشت و با کته سرو می‌شود. این غذا که در آن از رب و دانه‌های انار استفاده شده، بسیار خوشمزه است و طعم ترش و لذیذی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ ناردونی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه مرغ ناردونی :
تکه‌های مرغ به تعداد لازم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
دانه انار: یک پیمانه
نمک، فلفل و زرد
مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :

گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:6 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

ادامه مطلب
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
ادامه مطلب
لوبیا سبز
قارچ
گوجه‌فرنگی
سیب‌زمینی سرخ کرده
پیاز
رب‌گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجه‌فرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم.
وقتی رب
 
خورشت بامیه یک غذای سنتی در منطقه خاورمیانه و دریای مدیترانه است که معمولا برای تهیه آن از گوشت گوسفندی، بامیه و گوجه فرنگی، فلفل و پیاز استفاده می‌شود.
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا 750 گرم گوشت با استخوان
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
750 گرم بامیه
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل و زرد چوبه
دستور العمل‌
گوشته را تکه‌تکه خرد می‌کنیم و سپس می‌شوییم و با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه‌ای می‌ریزیم و در ظرف را می‌بندیم و قابلمه را روی
قایقت شکست ؟ پارویت را آب برد ؟ تورَت پاره شد ؟صیدت دوباره به دریا برگشت..؟غمت نباشد چون خدا با ماست !هیچ وقت نگو ؛ از ماست که برماست !بگو خدا با ماست.اگر قایقت شکست، باشد! دلت نشکند! دلی را نشکنی.اگر پارویت را آب برد، باشد ! آبرویت را آب نبَرَد! آبرویی نبری.اگر صیدت از دستت رفت، باشد! امیدت از دست نرود ! امید کسی را ناامید نکنی.امروز اگر تمام سرمایه ات از دستت رفت، دستانت را که داری!خدایت را شکر کن. دوباره شکر کن !اگر چیزی به دست نداریم دست که داریم
طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه ژله ماست توت فرنگی :

 توت فرنگی
 ۱ پیمانه

 ژله توت فرنگی
 ۱ بسته

 ماست خامه ای
۲ پیمانه

 آب جوش
 نصف پیمانه

طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی :
 در ابتدا توت فرنگی هارا خرد می کنیم,سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم.
پودر ژله توت فرنگی را به ۱ فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل میکنیم.
بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده.
سپس توت فرنگی های خرد شده را اضاف
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
خورشت سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد‌شده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه درست می‌شود و طرز تهیۀ بسیار راحتی دارد.
هر شهر و هر استانی برای خود نشانه‌هایی دارد؛ به‌طوری که شناسنامۀ آن شهر محسوب می‌شوند. از صنایع‌دستی گرفته تا مکان‌های گردشگری و غذاهای محلی! غذاهای گیلانی نیازی به تعریف ندارند. خورشت سیرابیج یکی از غذاهای گیلانی است که مواد ساده‌ای دارد و خیلی سریع و آسان می‌توان آن را درست کرد. برای درست کردن این خورشت فقط نیم ساعت زم
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.
 
مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج
گوشت گوسفندی 300 گرم
اسفناج تازه 700 گرم
تره 300 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 1 حبه
نمک و
به نقل از میزان، جو از جمله مواد خوراکی است که جزو سوپر غذا‌هایی به حساب می‌آید که پشتیبان دستگاه گوارش ماست.جو سرشار ازفیبر‌های محلول و نیز ویتامین B۱ است که در کاهش جذب چربی‌ها در روده و نیز تجزیه و تبدیل انرژی غذا‌هایی که می‌خوریم خیلی کمک می‌کند.
ماست
نه تنها ماست یک خوراکی خوشمزه است، بلکه لطیف و خوش رایحه هم هست. ماست، منبع غنی پروتئین و سرشار از پروبیوتیک است. بدن شما به راحتی ماست را هضم کرده، و آن را فورا به منابع انرژی بدنتان منت
قُرمه‌سبزی، قورمه سبزی یا خورشت سبزی از خورشت‌های ایرانیان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است که معمولاً با برنج سِرو می‌شود. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک ی
طرز تهیه ژله ماست
ساده ترین دسری که همه درست کردن آن را بلد هستند ژله است که انواع مختلفی دارد. یکی از آنها  ژله ماست هست که بافتی فوق العاده سبکی دارد و خیلی هم ساده و آسان تهیه میشود. اگر تا به حال این دسر را امتحان نکردید فرصت را از دست ندهید و درستش کنید .برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع دسر ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این دسر می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ژله ماست :
پو
چرا از ماست یونانی استفاده کنیم؟
اگر کمی اهل گشت و گذار در صفحات سلامتی و تغذیه در اینترنت باشید، مسلماً نام ماست یونانی این روزها زیاد به چشمتان می‌خورد. بالأخص افرادی که دوست دارند بدانند که
 با خوردن چه مواد غذایی می‌توانند کمی لاغر شوند، بهتر است به ماست یونانی توجه کنند. اگر ماست یونانی را جایگزین ماست پرچرب، سس مایونز، بستنی یا میان وعده‌های
 پرکالری کنید، کمی هم ورزش انجام دهید، حتماً لاغر خواهید شد. اما اگر گمان می‌کنید با مصرف ه
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر مفید می‌باشند. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک؛ و سی است که آنتی‌اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند.
 
کرفس از معدود گیاهانی است که می‌توان آن را هم‌زمان با میوه‌ها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با رو
ماسک صورت با ماست برای زیبایی و مشکلات رایج پوستی
 با روش تهیه و ساخت چند ماسک صورت با ماست برای زیبایی و درمان مشکلات مختلف پوست، آشنا شوید.
بیشتر ما احتمالا با این باور بزرگ شدیم که ماست خواص تغذیه ای بالایی دارد و حتی ممکن است به طرق مختلف آن را در رژیم غذایی خود جا داده باشید و این عالی است. ولی آیا می دانستید ماست علاوه بر خواص تغذیه ایی، می تواند بخشی از روتین مراقبت پوست شما را نیز تشکیل داده و به حفظ لطافت و جوانی آن کمک کند؟ در زیر با
 
قرمه سبزی مشهورترین خورشت ایرانی است که برای تهیه آن از انواع سبزی‌های معطر مانند: جعفری، پیازچه، گشنیز و شنبلیله استفاده می‌شود.
مواد لازم
1 کیلوگرم سبزی (تره، جعفری، کمی شنبلیله)
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان و یا 750 گرم با استخوان
100 گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
3 عدد لیمو عمانی
3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا، لیمو عمانی و 3 یا 4
امشب فهمیدم اصلا قاضی خوبی نیستم و خیلی خوب شد که نرفتم سمت وکالت و قضاوت.
هم‌اتاقیم یه سطل ماست داد بهم گفت ببین این سالمه یا نه؟ ظاهرش خوب بود ولی بوی نه چندان خوبی می‌داد. بهش گفتم به نظر من سالمه!
گفت پس باشه مال خودت! بعد سطل ماست رو به زور داد بهم و گفت بزار توو یخچال و خودت مصرف کن.
الان من موندم و یه قضاوت ناصحیح و یه سطل ماست خراب!
خورشت آلو مسما با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مرغ و آلو و رب انار درست می‌شود.
خورشت آلو انواع گوناگونی دارد و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. وقتی این خورشت با مرغ درست شود، آلو مسما نام دارد که یکی از خورشت‌های پرطرفدار ایرانی است. برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه خورشت آلو مسما با رب انار :
مرغ: ۴ قطعه
برگه قیسی: یک چهارم لیوان
آلو خورشتی: نصف لیوان
زرشک:۲ قاشق
خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است که به دلیل اینکه طرفداران زیادی دارد به روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود.
احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان (Fesenjan) خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
 
طرز تهیه خورشت
ماست یونانی به لاغر شدن شما کمک می کند
به تازگی ماست یونانی میان مردم محبوبیت بسیاری پیدا کرده است و در بیشتر سوپرمارکت ها می توان آن را پیدا کرد. این ماست، غلیظ، خامه ای و سرشار از پروتئین است که با خوردن آن می توانید کاهش وزن پیدا کنید.در این بخش شما را با این خاصیت ماست یونانی بیشتر آشنا می کنیم.
با خوردن ماست یونانی لاغر شوید
ماست یکی از خوراکی های پر مصرف به خصوص در شرق و آسیا است. این لبنیات پرخاصیت در انواع و اقسام مختلف در دسترس است
ساعت 10 صبح بیدار شدم رفتم آشپزخونه مرغ رو از فریزر درآوردم گذاشتم یه گوشه تا یخش آب بشه بعدش رفتم لباسایی که خشک شده بود رو از رو بند برداشتم بعدش هم دست و صورتمو شستم و رفتم بساط ناهار رو آماده کردم و حین اینکه پیاز ها داشت سرخ میشد و یخ مرغ ها آب، منم نشستم صبحونه خوردم و بعدش مرغارو هم سرخ کردم و خورشت رو بار گذاشتم برنج رو شستم و روغن و نمکشو اضافه کردم گذاشتم یه گوشه بعدش هویج هارو گذاشتم بپزه و وقتی همه اینا انجام شد شعله همه شونو کم کردم و
ظهر مامانم میخواست ترکیب ماست و اسفناج رو به خوردم بده
منم به فکر چاره ای اندیشیدم
گفتم مامان میدونی که اسفناج آهن داره؟و وقتی با ماست مخلوط بشه آهن خودش که هیچ کلسیم ماست رو هم از بین میبره؟
مامانم هم قانع شد
پ.ن:تازه برای بیشتر کردن پیاز داغش گفتم مامان به حدی خنثی کننده هستند که میشه باشون مین های هشت سال دفاع مقدس رو هم خنثی کرد.
این غذای شمالی که گاهی با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود، غذایی است خوش‌طعم که به دلیل همراه شدن بادمجان با گوشت مرغ سرخ‌شده، کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد اما پخت این غذا نیز مانند سایر غذاهای ایرانی، ریزه‌کاری‌هایی دارد.

مـواد لازم برای خورشت غوره مسمای شمالی:

مرغ: 500 گرم 900 کیلوکالری
بادمجان متوسط: 6 عدد 75 کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد 50 کیلوکالری
پیاز متوسط: یک عدد 15 کیلوکالری
روغن: 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
غوره: یک لیوان 0 کی
ته چین غذایی کاملاً ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌شود.
  
ته چین گوجه‌فرنگی یکی از انواع ته چین است که بسیار خوش‌مزه است و شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد. گاهی برای تنوع غذایی بهتر است غذاهایی درست کنید که کمتر تهیه می‌شوند و لذیذ و خوش‌طعم هستند.
مواد لازم:
برنج: ۵ پیمانه
کره: 50 گرم
سینۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
عصارۀ مرغ: یک عدد
ادویه‌ کاری: یک قاشق چای‌خوری
قارچ: ۴۰۰ گرم
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق سوپ‌خ
خورشت سبزیجات
یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور مجارستان خورشت سبزیجات است که برای پخت خورشت سبزیجات از انواع سبزیجات های تازه استفاده می شود.برای پخت خورشت سبزیجات ابتدا سبزیجاتی مثل پیاز و فلفل و گوجه فرنگی را با هم تفت می دهیم و پس از کامل سرخ شدن کامل سبزیجات ها به خورشت سبزیجات تخم مرغ اضافه می کنیم.در نهایت می توانید سوسیس ها را خورد کرده و به مواد دیگر اضافه کنید.پخت خورشت سبزیجات راحت است اما طعم بسیار خوش طعم و پر طرفداری را دارد.
در فصل ششم پایتخت، مازنی ها ، مذهبی ها و ارزش ها ،توسط تعدادی "نان خور" تلویزیون به سخره گرفته شد و رئیس سیما به معاونش دستور پیگیری دارد. و خواهیم دید نتیجه این پیگیری چطور ماست مالی خواهد شد!
میلیون ها قطعه جوجه به دلایل مختلف (عدم تهیه خوراک یا جهت کنترل بازار ) توسط تعدادی"نان خور " دولت، زنده زنده تلف شدند ، دیر یا زود خواهیم دید چگونه این مسئله را هم "ماست مالی" می کنند .
از همه مهمتر جهانگیری ، اختصاص دهنده ارز 4200 تومانی،امروز گفت باید با فس
ماست را روی مناطق تیره پوست بزنید و چند دقیقه ماساژ دهید. اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بماند، سپس آن را با آب بشویید. از این درمان 1 یا 2 بار در روز برای بهبود وضعیت پوستتان استفاده کنید.✍️گزینه دیگر این است که مقدار مساوی از ماست و گلاب را مخلوط کنید، سپس یک قاشق چایخوری از گلیسیرین سبزیجات را مخلوط کنید. و دستها و پاهایتان را با آن ماساژ دهید تا کاملا جذب شود. اجازه دهید یک شب بماند و آن را با آب سرد در صبح روز بعد بشویید.یک بار در روز قبل از رفتن به
25 بهترین ماست برای از دست دادن وزن
ماست حاوی پروتئین متابولیسم متابولیسم و ​​پروتئین با پروبیوتیک های سالم است و ماست یکی از بهترین مواد غذایی کم وزن است.
اما شما را در محدوده محصولات شیره تخمیر شده با دقت بخرید. تولیدکنندگان برای ساختن مقدار زیادی قند و مواد مصنوعی به گلدان ها و بطری های ماست به دلیل داشتن آب نبات می توانند همه چیز را در هنگام بازاریابی محصولات خود به عنوان تصویری از سلامت بدانند. خبر خوب این است که ما برای کمک به اینجا هست
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها